Internet Segura Tu x Tu. Curs 2014-15

InternetAquest curs hem tingut la sort de ser escollits per tal de portar a terme un projecte que creiem que serà molt profitós per als nostres alumnes. Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, estan formant un grup d’alumnes de 3r d’ESO sobre els riscos d’Internet i com protegir-se’n.
Aquest projecte, anomenat Internet Segura Tu x Tu, parteix de la convicció que entre iguals la comunicació és més fluida i més eficaç. Els joves cada vegada accedeixen amb més facilitat a les xarxes i es pot comprovar que, malgrat les limitacions legals, són, cada cop, més petits quan comencen a fer ús d’aquestes xarxes socials. Els riscos són molts i els joves hi estan molt exposats. Per aquest motiu, els alumnes que s’estan formant ensenyaran hàbits i estratègies als seus companys de 1r d’ESO per tal que aquests sàpiguen què han de fer per protegir-se, i seran un referent per a la resta.
Els Mossos ens han facilitat molts enllaços amb informació important sobre aquest tema, així com vídeos pensats per conscienciar la gent, material que hem inclòs en aquesta pàgina perquè en pugueu fer ús.
Aquí teniu alguns dels vídeos amb els quals treballaran els nostres alumnes:

En breu trobareu més vídeos i informació addicional sobre aquest projecte a l'enllaç permanent Internet Segura que trobareu a la part dreta del nostre lloc web.

Free Joomla! template by Age Themes