Projecte Tots Dansen

Projecte Tots DansenTots Dansen és un projecte adreçat a instituts d'ensenyament secundari  que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

Aquest serà el 3er any que el nostre institut s'implica plenament en aquest projecte. Els alumnes que el realitzen són de 3er d'ESO (dins de l'assignatura d'Educació Física) i un grup de 20 alumnes de 1er d'ESO que fan una Optativa de Tots Dansen.

Aquest projecte va nèixer com una extensió al territori català de la  Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània d’àmbit barceloní, organitzada pel Mercat de les Flors, Institut del Teatre i Institut d’Educació de Barcelona (IMEB). Per la seva extensió a altres ciutats catalanes, s'ha sumat al projecte el Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals, i d'aquesta manera  el Tots Dansen s'ha desenvolupat en alguns dels municipis membres d'aquesta xarxa, entre ells, la nostra ciutat. Els instituts de Puig i Cadafalch, Thos i Codina i Alexandre Satorras són els implicats en aquesta engrescadora experiència.

El proper 15 de Maig podreu veure la culminació d'aquest fantàstic projecte a la funció que es realizarà al Teatre Monumental de Mataró.

Enllaços relacionats:

Oferta laboral de monitor/a de lleure

Vols ser monitor d'Enlleura't aquest setembre? Fes clic a la imatge:

Oferta laboral de monitor de lleure

Free Joomla! template by Age Themes