Matemàtiques

Presentació

La innovació es basa en formacions que realitzem diferents membres del departament de temàtica diferent: “La màgia i les matemàtiques”, “Geometria”, “Grup de treball de professors de secundària”, “Metodologies en el treball per competències”, “Treball per projectes”... Així mateix, el que obtenim d’aquestes formacions ho transferim a l’aula, d’una o altra manera.

La recerca la portem a terme a través de diferents materials pedagògics que trobem a la xarxa, material d’altres centres companys, activitats pròpies… Per tal, d’aconseguir una millor comprensió de les matemàtiques com a eina quotidiana així com una major implicació i motivació de les i els estudiants.

La difusió de les Matemàtiques en el centre la realitzem a través de la participació de diferents concursos, com el cangur o el concurs de fotografia.

A més, a part del propi llenguatge matemàtic, des del departament apostem per l’ús de la llengua en la nostra disciplina; i és per aquest motiu que oferim l’oportunitat de lectura de diferents llibres relacionats amb el món de les matemàtiques.

A través els següents enllaços, accedireu a més informació:

Free Joomla! template by Age Themes