Twitter de l'AFA del Satorras

Facebook de l'AFA del Satorras

Bloc de l'AFA del Satorras

L’AFA de l’IES Alexandre Satorras està oberta a tots els pares i mares de l’institut i a qualsevol alumne major d’edat que actuï en el seu propi nom i representació. La Junta de l’AFA és l’òrgan de treball de l'Institut Alexandre Satorras obert a totes les mares i pares que formin part de la comunitat escolar.

L'AFA té previst de poder-se reunir un cop cada més per a tractar tots els aquells temes que interessin i afectin a les i els alumnes, al professorat i a tot allò que estigui al seu entorn. Dins de l'organització de l'AFA s'hi establiran unes Comissions de Treball, amb una/un representant per, d'aquesta manera segmentar les tasques a fer i poder ampliar l'abast de la feina. Aquestes Comissions de Treball són obertes a totes aquelles persones que s'hi vulguin adherir sense que la seva pertinença impliqui haver de ser membre de la Junta de l'AFA.

En les reunions programades de l'AFA a part dels temes a tractar en l'Ordre del Dia ,es posaran en comú les diferents tasques i projectes que porta a terme cada Comissió de Treball, es debatran els temes a resoldre que tenen a veure amb les comissions i s'atendran els dubtes, consultes i suggeriment que ens faci arribar qualsevol membre de l’AFA.

  • Per poder ser membre de l’AFA i gaudir de tots els seus serveis cal estar al corrent de la quota anual.
  • Aquest curs 2021-2022, el rebut de l'AFA es donarà juntament amb el rebut de despeses del material que dona l'institut.

Si us hi voleu adreçar feu-ho a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 
 

Oferta laboral de monitor/a de lleure

Vols ser monitor d'Enlleura't aquest setembre? Fes clic a la imatge:

Oferta laboral de monitor de lleure

Free Joomla! template by Age Themes