Presentació

Índex de l`article

PRESENTACIÓ

FaçanaActualment, l’institut Alexandre Satorras té aproximadament uns nou-cents alumnes, setanta-vuit professors i cinc membres del personal d’administració i serveis. S’hi imparteixen els tres tipus de  batxillerat: l’artístic, el científic- tecnològic i l’humanístic, amb un total de nou grups.  Pel que fa l’Ensenyament Secundari Obligatori, aquest s’imparteix en dotze grups-classe.

Des del curs 1999-2000, també es realitza Formació Professional de la família sanitària; concretament, s’imparteixen CF de la familia professional de sanitat amb els CFGM de Cures auxiliars d’infermeria, Farmàcia i parafarmàcia, Emergències Sanitàries i el CFGS Laboratori de Diagnòstic clínic.  A més, des del curs 2007-2008 també s’imparteix el CF d’esports modalitat Futbol i Bàsquet.

La variada oferta educativa del centre fa que a més de comptar amb alumnes de la zona hi accedeixin d’altres barris de Mataró i d’altres poblacions del Maresme. Això proporciona una riquesa i diversitat importants tant  a nivell socioeconòmic com cultural. L’alumnat presenta, en general, força interès per les llengües estrangeres la qual cosa es tradueix en la seva participació en els intercanvis i projectes programats per als diferents nivells tant a ESO com a Batxillerat.

Oferta laboral de monitor/a de lleure

Vols ser monitor d'Enlleura't aquest setembre? Fes clic a la imatge:

Oferta laboral de monitor de lleure

Free Joomla! template by Age Themes